Flyg och hotell

Utsikt över en badstrand i Grekland

Vi erbjuder massor av resor till soliga destinationer runt om Europa samt Dubai, Phuket och Florida, och du kan enkelt kombinera din egen solsemester. Vi tycker att semestra ska vara enkelt och lättillgängligt för var och en, så här kan du själv välja den avresedag, reslängd och hotell som passar dig bäst, till dina egna favoritresmål.

Vare sig du reser på vintern eller sommaren så kommer du garanterat att hitta en resa som passar just dina önskemål. Boka en resa idag från din lokala flygplats.

Några av våra olika restyper

Med eBeach kan du välja mellan flera olika typer av resor. Vi erbjuder bland annat hotell med All Inclusive, där allt är inkluderat i priset. För barnfamiljer är hotell med egen vattenpark och All Inclusive en favorit, och reser du utan barn så har vi även flera hotell som passar bra för vuxna, bland annat hotell med spafaciliteter och privata stränder.

Populära hotell för sommaren

Sommaren är mångas favoritmånad, men ibland kan sommarvädret hemma i Sverige vara riktigt ostadigt. Om du istället väljer att spendera sommaren med sol och bad är det inget som slår en semester till solsäkra resmål vid Medelhavet eller Atlanten. Vi erbjuder allt från weekendresor till en franska lyxhotell med havsutsikt till enmånadstillflykter till en egen bungalow på Santorini, samt en mängd olika hotell ibland annat Spanien, Turkiet och Portugal.

Här hittar du några av våra mest populära sommarhotell för dig som vill sola till det lite extra på semestern..

Populära hotell för vintern

Föredrar du vattenskidor framför att frysa i skidbacken? Ladda batterierna med en solsemester i vinter och välja bland mängder med hotell. Kanarieöarna är, med sitt milda klimat, perfekt för dig som vill njuta av härliga eftermiddagar vid poolen och långa, rosa solnedgångar.

Vare sig du letar efter ett enklare lägenhetshotell med kokvrå eller ett stort hotellkomplex med privat strand och ett eget sportcenter finns något för alla.

Var är det varmt när du vill åka?

Med värmeguiden kan du se var det är varmt just när du vill resa. Vare sig du vill fly vinterrusket eller tjuvstarta sommaren finns det något för dig.

Värmeguiden

All Inclusive-resor

Att resa med allt inkluderat är att resa lyxigare och smidigare. När du bokar en resa med All Inclusive-program så ingår inte bara flyg och boende utan även mat, dryck och ibland även viss underhållning. Ett perfekt val för de som reser med hungriga tonåringar och glassgalna barn.

Här på eBeach har vi samlat spännande och prisvärda All Inclusive-erbjudanden, så du kan lägga mer tid på att prova på lokala rätter på restaurangen än att planera budgeten för mat.

Vattenparkshotell

Om man frågar barnen vart de vill åka kommer de säkert säga att de vill åka någonstans med vattenpark. Ta fram ditt inre barn och åka på en resa där man kan plaska till det riktigt ordentligt i en vågpool, rutschkana eller till och med flumrides. Här nedan har vi samlat alla våra bästa hotell med vattenpark, eller rättare sagt "någonstans med vattenpark".