Flyg och hotell

Utsikt över en badstrand i Grekland

Vi erbjuder massor av resor till soliga destinationer runt om Europa och du kan enkelt kombinera din egen solsemester. Du väljer själv den avresedag, reslängd och hotell som passar dig bäst.

Några av våra olika restyper

Med eBeach kan du välja mellan flera olika typer av resor. Vi erbjuder bland annat hotell med All Inclusive, där allt är inkluderat i priset. För barnfamiljer är hotell med egen vattenpark en favorit, och reser du utan barn så har vi även flera hotell som passar bra för vuxna.

Populära hotell för sommaren

Svensk sommar i all ära, men om du vill vara säker på att kunna spendera sommaren med sol och bad är det inget som slår en solsemester till solsäkra resmål vid Medelhavet. Vi erbjuder en mängd olika hotell ibland annat Spanien, Grekland och Portugal. Här hittar du några av våra mest populära sommarhotell.

Populära hotell för vintern

Föredrar du vattenskidor framför att frysa i skidbacken? Ladda batterierna med en solsemester i vinter och välja bland mängder med hotell. Kanarieöarna är, med sitt milda klimat, perfekt för dig som vill njuta av soliga dagar vid poolen. Vare sig du letar efter ett enklare lägenhetshotell eller ett stort hotellkomplex finns något för alla.