Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

Familjesemester i Bodrum

Familjesemester i Bodrum

Bodrum, Turkiet är en fantastisk semesterort för familjer att spendera sin solresa på, med kilometerlånga stränder, klarblått hav, förträfflig mat och intressant kultur. En solresa här är ett minne för livet och något familjen sent kommer att glömma. Se vår lista nedan över familjehotell i Bodrum och låt er inspireras.

Populära familjehotell i Bodrum

Hotellen längst med den turkiska kusten är storslagna – fulla med aktiviteter, vattenparker och allt annat både vuxna och barn endast kan drömma om. Se våra mest populära familjehotell i Bodrum nedan och låt semestern börja.

All Inclusive-familjehotell i Bodrum

All Inclusive erbjuder den perfekta solsemestern för familjer – här äter alla så mycket som de vill utan att man behöver oroa sig över att spräcka budgeten, eller för att inte bli mätt för den delen. Glassen serveras i stora lass, som sig bör.

Familjehotell med vattenpark i Bodrum

Unikt för hotellen i Turkiet är den mängd aktiviteter som de erbjuder, med vatten- och temaparker som inte hittas någon annanstans i världen. På dessa hotell kan man enkelt spendera en hel semestervecka eller två utan att lämna hotellets område.

Apropå vattenparker... Klicka er gärna vidare till vår blogg för att se var man får mest vattenpark för pengarna. Här hittar ni bl.a. mäktiga The Land of Legends i Belek, Antalya.

Fler familjehotell

Om ni inte fått nog av familjehotell, har vi samlat en lista med våra favoriter i Turkiet. Klicka på bilden nedan för att se ett urval av våra mest populära familjehotell i Turkiet.

Familjesemester i Bodrum