Barn bor gratis på flera av våra mest populära hotell

Barn bor gratis

Barn bor gratis på flera av våra populära familjehotell, bra va? Vi på eBeach förstår att det kan vara dyrt att att ta med hela familjen på solsemester och därför har vi tusentals av gratis barnplatser på olika resmål under 2017.

För att göra det så enkelt som möjligt för dig att boka din familjesemester har vi även flexibla betalningsalternativ.

Hitta ett hotell som passar din familj

Vi har gott om hotell för barnfamiljer, oavsett om du är ute efter ett boende med vattenpark, barnklubb eller plaskvänliga pooler. Nedan hittar du flera av våra allra populäraste familjehotell.

Hur vet jag om barnen bor gratis på hotellet?

När du söker en resa på vår hemsida, är priset du ser för varje hotell det priset du betalar per vuxen för hela rummet. Barnen är inkluderade i priset per vuxen.

Notera att enkelrumstillägg kan tillkomma på vissa hotell om det bara är en vuxen på bokningen. I de flesta fall är det första barnet i varje rum gratis, men det totala priset kan variera beroende på hur många vuxna som bor i varje rum. Vissa av våra återförsäljare har en övre gräns för hur många barn som kan bo gratis i varje rum. Maxåldern för barn kan även variera mellan olika hotellåterförsäljare. Prissättningen regleras av hotellen och inte av eBeach.

Du kan läsa mer i våra bokningsvillkor