Träningssemester med eBeach.se

Träningssemester

För den hälsomedvetna och aktiva resenären kan ett hotells sport- eller träningsfaciliteter vara det som gör solsemestern till en succé! Vi på eBeach tror att den perfekta resan i så fall har en bra balans mellan träning- och motionsmöjligheter samt relax-faciliteter, som spa och hälsocenter. Sen är det såklart viktigt med en god måltid efteråt. Ofta så har hotellen flera olika alternativ för mat, så det är bara att välja och vraka!

Här under har vi listat en rad olika hotell på många av våra populära resmål. Oavsett om du reser med familjen eller utan barn blir semestern roligare med aktiviteter.

Familjevänligt

Gillar ni att sporta? Eller kanske åka på roliga utflykter? Isåfall passar en träningssemester perfekt för er. Ta en titt på hotellen här nedan - de flesta av dem har sportcenter med tennis- badminton och volleybollbanor samt utflyktsdiskar och faciliteter för barnen såsom lekplatser och barnklubbar.

Reser du utan barn?

Det finns inget som går upp mot en sportsemester. Reser du dessutom utan barn kan det vara skönt att bo på ett hotell med lugn och ro efter att man har rört på sig hela dagen. Här är våra handplockade sporthotell med vuxen atmosfär.

Vattensportsemester

Vindsurfing i Kroatien, dykning på Kanarieöarna eller kajaking i Grekland... Är du lika galen i vattensporter som vi är? Oavsett om du letar efter ett budgetboende för att utöva din favoritsport eller ett All Inclusive-hotell där du och familjen kan prova på något nytt så har vi något för just dig.

Inom Europa är vattensporterna som bäst, så här nedan har vi handplockat några hotell på våra favoritdestinationer så att du får lättare att välja.

Har du inte hittat det du letade efter?