Boka med eBeach.se och få mer semester för pengarna

Få mer semester för pengarna när du bokar med eBeach.se

Vi kan stoltsera med att våra kunder sparar slantar genom att boka med oss på eBeach.se. Vi har gjort en undersökning för att få höra direkt från våra kunder hur de upplever att det är att boka med oss. Hela 92 % av våra kunder berättar att de sparat pengar genom att boka semesterresan med oss.*

Större semesterkassa

Vare sig du reser med familjen, partnern eller kompisgänget så kan du spara in på resan med oss och istället lägga pengarna på annat. Varför inte besöka spännande sevärdheter, njuta av lokala delikatesser på restauranger eller göra roliga utflykter? 40% av våra kunder uppger att de sparat mer än 4 000:- genom att boka med oss. Väljer du billigare flyg kan du exempelvis lägga lite extra på hotellet.

Varför är det så billigt att boka med oss?

eBeach är ingen traditionell resebyrå utan en online-resebyrå, och har varken fysiska butiker eller personal på semesterorten. Istället har vi ett duktigt kundserviceteam som du når via telefon och mejl alla dagar i veckan. Det betyder att vi har lägre driftkostnader och kan erbjuda billigare resor. Vi använder oss också av flera olika leverantörer av flyg, hotell och transfer, vilket betyder att vi kan erbjuda många olika resealternativ i olika prisklasser. Du kan med andra ord kombinera din egen solsemester, så att den passar just dig.

Olika betalningsalternativ

Vi erbjuder olika betalningsalternativ så du väljer enkelt vilket som passar dig bäst. Du kan bland annat välja att betala med Klarna faktura, eller delbetala helt räntefritt med kortbetalning. På så sätt kan du slappna av med vetskapen om att du själv väljer hur du vill betala din resa.

*Statistiken är baserad på en undersökning som är gjord av eBeach och omfattar 508 kunder som har bokat mellan 1:a januari och 30:e september 2016. Våra kunder har svarat på en enkät som skickats ut i oktober och november 2016 i syfte att få information om hur mycket de uplever att de har sparat genom att boka flyg, hotell och transfer med eBeach.se.