Sarasota, Florida

The Ritz-Carlton Sarasota

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2513 omdömen

Läs mer om hotellet

Centralt beläget några minuter ifrån Sarasota centrum och med panorama vy över Sarasota Bay.

Sarasota och flera barriäröar i närheten är världskända för sina stränder. Golf är en annan populär aktivitet här, med Bobby Jones Golf Club.

Hotellet består av en utomhuspool med havsutsikt , tre upplysta tennisbanor och ett fitness center med fria vikter och styrketräningsredskap. Klasser eller privat träning i Pilates och yoga finns mot extra kostnad i movement studio, belägen i spa och fitness centret . Mer på hotellet är en restaurang, bar med anslutande lounge, café, hiss. Kemtvättservice, rumservice och tidningar i lobbyn är några av de tjänster som hotellet erbjuder.

Spa avdelningen erbjuder ett urval av cirka 100 hälso, skönhet och wellness behandlingar och inkluderar separata områden för kvinnor och män, vardera med ett ångbad, saunaoch spa tub allt mot extra kostnad.

Business center med mötesrum och bankett faciliteter. Konferensrum med utrymme för upp till 1200 personer.

Alla rum är utrustade med A/C, klockradio, TV, internet access och data port, strykjärn och strykbräda, kassafackoch telefon med voice mail. Privat badrum. Rummen har maximalt 2 sängar med möjlighet att nyttjas av 4 personer. Alla personer använder då de befintliga sängarna.

Parkering finns för gäster boende på hotell mot extra kostnad.

Adress: 1111 Ritz-Carlton Drive Sarasota 34236 Florida USA

· Luftkonditionering
· Bar
· Hiss
· Pool
· Restaurang
· Kassaskåp
· Telefon
· TV

Avstånd till strand 5 km (Lido Key)
Avstånd till centrum 0 m
Avstånd till flygplats 6,5 km (SRQ)

Visa hotell på kartan