Walt Disney World Resort, Florida

Walt Disney All Star Sports

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 5215 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
På Disney’s All Star Sports Resort väntar boende vars design och inredning inspireras av både Disney-figurer och olika sporter. Ni bor mitt i Disney World och kan åka gratis busstransport mellan alla Disneys parker. Här stortrivs familjer som älskar sport och kanske framförallt fascineras av de typiskt amerikanska sporterna! Hotellet ligger i Disneys Animal Kingdom Area och består av fem olika områden med varsitt sporttema. På hotellområdet hittar ni två utomhuspooler och en barnpool. Runt poolerna går en solterrass med solstolar och parasoll. Hotellet har även en food court med enklare matställen. Inne på Disney Worlds olika parker och i Disney-staden Downtown Disney (11 km bort) finns massor av matställen.

Hur långt är det till närmsta strand?
Orlando är inget sol- och badresemål, det är cirka 100 km till närmsta strand. Det finns däremot flera stora vattenparker i Orlando.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 36 km från Orlando International Airport och 77,8 km från Orlando Sanford International Airport.

Avstånd till Disney World, Universal Studios och Sea World
- 21 km från Universal Studios, ca 16 minuter med bil.
- 0 km från Walt Disney World Resort. Disney World består av flera olika parker på varierande avstånd. Detta hotell ligger i Disney World men för att ta sig till de olika parkerna behövs bil eller buss.
- 15,4 km från Sea World, ca 13 minuter med bil.

Boende
Här bor ni i enkla dubbelrum, inredda i färgstarka teman. Alla rum har luftkonditionering, tv, rumsservice, värdeskåp, badrum med badkar eller dusch och toalett. Kylskåp finns att hyra. Handikappsanpassade rum finns.

Mat & Dryck
Här finns en food court med enklare matställen som framförallt serverar snabbmat. På Disney World, och framförallt i Downtown Disney, finns flera restauranger och barer.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns två poolområden – ett som har surftema och ett annat som har basebolltema. Vid surfpoolen finns en barnpool och här visas även Disneyfilmer på en storskärm om kvällarna – vad mer kan man önska sig av en semester mitt i Disney World?

Barnen kommer också att uppskatta hotellets lekplats och spelrummet med massor av elektroniska spel.

På hotellområdet finns ett löpspår för er som tycker om att varva ner med en joggingrunda.

Övriga Tjänster
- Reception
- WiFi
- Parkering
- Busstransport till Disney’s nöjesparker
- Uttagsautomat
- Valutaväxling
- Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan