Lake Buena Vista, Florida

Marriott Residence Inn Lake Buena Vista

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 561 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Marriott Residence Inn i Lake Buena Vista, Orlando, är ett omtyckt hotell bland gäster som vill uppleva Orlandos alla nöjesparker. Här finns en härlig pool och en jacuzzi där ni kan koppla av mellan besöken på ortens olika sevärdheter. På hotellets gym kan ni träna, eller varför inte ta en joggingrunda längs löpspåret på hotellområdet? För barnen finns en separat barnpool och både små och äldre barn lär uppskatta hotellets spelrum. Hotellets matutbud består av en stor frukostbuffé och ett grillområde som ni kan använda. I närheten av hotellet finns flera restauranger. Ni har fullt utrustade kök i era hotellrum.

Hotellet kör gratis busstransport till en del av Disney Worlds parker.

Hur långt är det till närmsta strand?
Orlando är inget sol- och badresemål, det är cirka 100 km till närmsta strand. Det finns däremot flera stora vattenparker i Orlando.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 25 km från Orlando International Airport och 66 km från Orlando Sanford International Airport.

Avstånd till Disney World, Universal Studios och Sea World
- 10 km från Universal Studios, ca 12 minuter med bil.
- 3,1 km från Walt Disney World Resort, ca 5 minuter med bil. Disney World består av flera olika parker på varierande avstånd – det avstånd vi anger är ungefärligt. ”Disney Downtown” som är Disneys egna lilla stad ligger bara 1,6 km promenad bort.
- 4,3 km från Sea World, ca 6 minuter med bil.

Boende
Här bor ni i sviter med 1 eller 2 sovrum. Alla sviter har luftkonditionering, matplats, badrum med badkar och toalett, hårfön, samt kabel och satellit-tv. Ni har även fullt utrustat kök med kylskåp, spis, mikrovågsugn, diskmaskin och köksutrustning.

Mat & Dryck
Hotellet serverar varm bufféfrukost och har grillfaciliteter som ni kan använda. I era kök kan ni laga egen mat och i närheten av hotellet finns ett flertal restauranger. Om ni spenderar era dagar på Orlandos olika nöjesparker finns där massvis med olika restauranger och barer.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns ett trevligt poolområde med stor pool och en jacuzzi. På hotellet finns även ett gym för er som gillar att träna på semestern. På hotellområdet finns även ett löpspår för er som gärna varvar ner med en joggingrunda. Inne på hotellets spelrum finns elektroniska spel för hela familjen.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- WiFi (gratis)
- Hissar (4 våningar)
- Värdeskåp i receptionen

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan