International Drive, Orlando

Holiday Inn & Suites Universal Orlando

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3021 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

På fyrstjärniga Holiday Inn & Suites bor ni bara en kort promenad från Universal Studios häftiga nöjesparker – bland annat finns här, förutom de stora filmstudiorna, en stor Wet ’n Wild-vattenpark och en stor Harry Potter-park. Hotellet har en stor fräsch pool och en mindre vuxenpool så att liten som stor kan bada även på hotellet. När ni vill äta finns här en TGI Fridays-restaurang och för er som vill träna på semestern håller hotellets gym öppet 24 timmar om dygnet. Hotellet kör gratis buss till Wet ’n Wild och Sea World.

Hur långt är det till närmsta strand?

Orlando är inget sol- och badresemål, det är cirka 100 km till närmsta strand. Det finns däremot flera stora vattenparker i Orlando.

Avstånd till Disney World, Universal Studios och Sea World

  • Universal Studios ligget mittemot hotellet, 900 meters promenad bort.

  • 16 km från Walt Disney World Resort, ca 20 minuter med bil. Disney World består av flera olika parker på varierande avstånd det avstånd vi anger är ungefärligt.

  • 11 km från Sea World, ca 15 minuter med bil.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 26,4 km från Orlando Airport och 57 km från Orlando Sanford International Airport.

Boende

Här bor ni i stilrena rum, med ljus inredning och mycket plats. Här finns minikyl, satellit-tv, telefon, luftkonditionering, hårfön, möjlighet att göra te och kaffe, samt badrum med dusch och toalett. Om ni väljer att bo i svit tillkommer ett separat vardagsrum med en extra-tv och en kokvrå med mikrovågsugn, kylskåp med ismaskin, diskmaskin, brödrost och kaffebryggare.

Mat & Dryck

Här finns en TGI Fridays-restaurang där ni kan äta frukost, lunch och middag.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns en stor utomhuspool och en separat barnpool. Runt poolerna går en solterrass med solstolar och parasoll. Hotellet har också ett mindre gym för er som vill träna under semestern. Hotellet erbjuder inga aktiviteter men nöjesmetropolen Orlando och alla dess nöjesparker finns på kort avstånd.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-restaurang

  • Wifi (gratis)

  • Bagageförvaring

  • Uttagsautomat

  • Tvättservice

  • Biluthyrning

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.