Walt Disney World Resort, Orlando

Disneys Caribbean Beach Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 9052 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Stort hotell mitt inne i Disney World, nära Epcot – området. Hotellet har pirattema och är uppbyggt på sex små karibiska öar runt den konstgjorda sjön Barefoot Bay, med sandstrand, palmer och Kolonial arkitektur. Här finns ett härligt poolområde med fort, vattenkanoner och två vattenrutschbanor. Hotellet erbjuder även gott om aktiviteter.

När du bor på Disney´s Caribbean Beach Resort åker du gratis buss mellan alla de olika nöjesparkerna och till Downtown Disney, med restauranger, shopping och nöjesliv.

Hur långt är det till närmsta strand?

Det finns en privat sandstrand vid sjön på hotellområdet.

Orlando är inget sol- och badresemål, det är cirka 100 km till närmsta strand. Det finns däremot flera stora vattenparker i Orlando.

Avstånd till Disney World, Universal Studios och Sea World

.

Disney World – 0 m, hotellet ligger mitt inne i Disney World. Området är stort och består av flera olika nöjesparker och avstånd till varje nöjespark varierar.

Universal Studios – ca 18 km

Sea World – ca 12 km

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 35 km från Orlando International Airport 75 km från Orlando Sanford Airport.

Boende

Enkelt inredda dubbelrum med luftkonditionering. I alla rum finns dubbelsäng, extrabädd, TV, värdeskåp, minibar, kaffebryggare, hårtork och badrum med badkar/dusch.

Mat & Dryck

På hotellområdet finns restaurang, bar och poolbar. Du kan även beställa pizza till dörren!

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns ett fint poolområde med pirattema – flera pooler, fort, vattenkanoner och två vattenrutschbanor. Hotellet erbjuder även olika aktiviteter som cykeluthyrning, fiske och volleyboll.

Gratis buss till de olika nöjesparkerna i Disney World och till Downtown Disney, med restauranger, butiker och nöjesliv.

Övriga tjänster

  • Reception

  • 2 våningar (Hiss)

  • Parkering

  • WiFi

  • Uttagsautomat

Lokal avgift kan tillkomma för vissa av faciliteterna.