Lake Buena Vista, Florida

Grande Villas Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2017 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Här bor ni på gångavstånd från Disney World och på kort bilavstånd från Orlandos övriga nöjesparker, som Universal Studios och Sea World. I Orlando blir ni aldrig uttråkade, här finns massor att göra! När ni vill slappna av mellan nöjesparksbesöken erbjuder detta hotell två utomhuspooler och en barnpool som omges av en solterrass med solstolar och parasoll. Barnen kan även leka på hotellets lekplats eller spela minigolf tillsammans med hela familjen. Ni bor i välutrustade lägenheter eller villor, med ett, två eller tre sovrum. Alla boendealternativen erbjuder möjlighet att laga egen mat.

Hur långt är det till närmsta strand?
Orlando är inget sol- och badresemål, det är cirka 100 km till närmsta strand. Det finns däremot flera stora vattenparker i Orlando.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 29 km från Orlando International Airport och 70 km från Orlando Sanford International Hotel.

Avstånd till Disney World, Universal Studios och Sea World
- 13,5 km från Universal studios, ca 14 minuter med bil
- 2,5 km från Walt Disney World Resort, ca 6 minuter med bil eller 22 minuter till fots. Disney World består av flera olika parker på varierande avstånd – det avstånd vi anger är ungefärligt.
- 6 km från Sea World, ca 7 minuter med bil.

Boende
Här bor ni i välutrustade lägenheter eller villor med ett, två eller tre sovrum. Alla boendealternativ har välutrustad kokvrå, matplats, telefon, möblerad balkong/terrass, satellit-tv och dvd-spelare.

Mat & Dryck
På detta hotell hittar ni ett café och en snackbar ifall ni vill äta något litet. I er egen kokvrå kan ni laga egen mat och spenderar ni era dagar i Orlandos olika nöjesparker finns där massvis av matställen att välja på.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns två utomhuspooler och en barnpool som omges av en solterrass med solstolar och parasoll. På hotellet finns även en tennisplan och ett gym för er som vill träna på semestern. För barnen erbjuder hotellet en lekplats.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- WiFi (avgift)
- Uttagsautomat
- Hissar

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan