Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer
Lake Buena Vista, Florida

Staybridge Suites Lake Buena Vista

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3100 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Staybridge Suites är ett omtyckt lägenhetshotell där hela familjen trivs. Ni bor på gångavstånd från Disney World och på kort bilavstånd från Orlandos andra nöjesparker. Till Disneys parker kan ni även välja att åka med hotellets buss. På hotellet finns både en stor pool och en mindre barnpool. Dessa omges av en solterrass med solstolar och parasoll. För er som vill träna på semestern finns även ett gym på hotellet. Hotellet har en restaurang som serverar lättare rätter och snabbmat och en bar där ni kan beställa läskande drycker.

Hur långt är det till närmsta strand?
Orlando är inget sol- och badresemål, det är cirka 100 km till närmsta strand. Det finns däremot flera stora vattenparker i Orlando.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 28 km från Orlando International Airport och 68 km från Orlando Sanford International Airport.

Avstånd till Disney World, Universal Studios och Sea World
- 12,8 km från Universal Studios, ca 11 minuter med bil.
- 1,8 km från Walt Disney World Resort, ca 4 minuter med bil eller 14 minuters promenad. Disney World består av flera olika parker på varierande avstånd – det avstånd vi anger är ungefärligt.
- 5,7 km från Sea World, ca 7 minuter med bil.

Boende
Detta hotell består av lägenheter med två eller tre rum. Alla lägenheter har vardagsrum och ett respektive två sovrum. I lägenheterna hittar ni även luftkonditionering, satellit-tv, DVD-spelare, värdeskåp, badrum med badkar eller dusch och toalett. Ni har en kokvrå där det finns kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning.

Mat & Dryck
Här finns en restaurang där ni kan äta lättare mat och snabbmat. Hotellet har också en bar och ett frukostrum där ni äter förbokad frukost.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns ett poolområde med solterrass, stor pool och en mindre barnpool. På hotellet finns även ett gym för er som vill träna på semestern.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- WiFi (allmänna utrymmen)
- Gratis busstransport till Disney World
- Uttagsautomat
- Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.