Lake Buena Vista, Florida

Marriott Orlando World Center

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 6098 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Marriott Orlando World Center är ett omtyckt hotell som håller hög standard. Här bor ni på kort köravstånd från alla Orlandos nöjesparker, på ett hotell som fungerar som en perfekt bas ifall ni vill ha någonstans att koppla av emellan besöken på Disney World, Universal och de andra parkerna. Hotellet erbjuder stora fräscha poolområden och ett välutrustat spa där ni kan få olika behandlingar. Ett av hotellets poolområden har flera vattenrutschbanor så att ni även på hotellet har kul aktiviteter att ägna er åt. Hotellet har även en egen golfbana, tennisplaner och en volleybollplan.

Hur långt är det till närmsta strand?
Orlando är inget sol- och badresemål, det är cirka 100 km till närmsta strand. Det finns däremot flera stora vattenparker i Orlando.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 28,8 km från Orlando International Airport och 77,6 km från Orlando Sanford International.

Avstånd till Disney World, Universal Studios och Sea World
- 15,2 km från Universal studios, ca 13 minuter med bil
- 5 km från Walt Disney World Resort, ca 7 minuter med bil. Disney World består av flera olika parker på varierande avstånd – det avstånd vi anger är ungefärligt.
- 10 km från Sea World, ca 10 minuter med bil.

Boende
Här bor ni i fräscha rum med luftkonditionering, kaffebryggare, minibar, värdeskåp, tv, telefon och badrum. Mot avgift kan ni använda hotellets WiFi.

Mat & Dryck
Här finns massor av matalternativ att välja på. Här finns ett steakhouse, en italiensk restaurang, en japansk restaurang och en typisk amerikansk sportbar som serverar hamburgare. Här finns även en food court där ni kan välja att äta något litet eller hela måltider. I poolbaren kan ni beställa läskande dryck eller snacks och i restaurangen Solaris erbjuds stor frukostbuffé varje morgon.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns flera olika pooler, varav en har en rad olika vattenrutschbanor som liten som stor kan uppskatta. Hotellet har ett välutrustat gym och ett joggingspår på området. Ni kan även ägna er åt aktiviteter som tennis, volleyboll och bordtennis. På hotellets spa kan ni få avslappnande behandlingar och simma i inomhuspoolen.

För barn erbjuder hotellet ett aktivitetscenter som har Legoland som tema – här organiseras lekar, tävlingar och annat kul för de yngsta. Hotellet har också ett spelrum där gäster i alla åldrar kan spela elektroniska spel.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- WiFi (gratis i allmänna utrymmen)
- Badhanddukar (finns att låna)
- Uttagsautomat
- Tvättservice
- Valutaväxling

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan