Lake Buena Vista, Orlando

Lake Buena Vista Resort Village & Spa

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 11561 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Detta lägenhetshotellhotell är stort, trevligt och familjevänligt. Här trivs liten som stor, både med faciliteterna och med närheten till Orlandos stora nöjesparker. Hotellet kör gratis busstransport till Universal Studios, Sea World och Epcot en gång om dagen. På hotellet har ni två pooler, varav en är mer livlig med en vattenrutschbana och ett piratskepp och den andra är lugnare, mindre och har en anslutande jacuzzi. Här finns flera matställen, varav ett har Hawaiianskt tema och ett annat har irländskt tema. För barnen finns förutom aktivitetspoolen även en internationell hotelldriven barnklubb.

Hur långt är det till närmsta strand?

Orlando är inget sol- och badresemål, det är cirka 100 km till närmsta strand. Det finns däremot flera stora vattenparker i Orlando.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 29 km från Orlando International Airport och 78 km från Orlando Sanford International Airport.

Avstånd till Disney World, Universal Studios och Sea World

  • 15,4 km från Universal Studios, ca 14 minuter med bil.

  • 5 km från Walt Disney World Resort, ca 7 minuter med bil. Disney World består av flera olika parker på varierande avstånd det avstånd vi anger är ungefärligt.

  • 9,8 km från Sea World, ca 12 minuter med bil.

Boende

Här bor ni i snygga, rymliga lägenheter med antingen tre eller fyra rum. Lägenheterna består av vardagsrum, rymligt badrum med jacuzzi och två eller tre sovrum. I lägenheterna finns luftkonditionering, takfläktar, balkong och tv med lokala kanaler. Ni har även ett välutrustat kök med kokplattor, ugn, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, matplats, diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare.

Endast slutstädning ingår i bokningspriset. Ifall ni vill att lägenheterna städas under vistelsen bokas detta i hotellreceptionen mot avgift.

Mat & Dryck

Här finns flera matställen, varav ett har Hawaiianskt tema som ligger precis vid poolen och agerar både poolbar och poolrestaurang och serverar stora frukostar, samt lättare måltider till lunch och middag. Hotellet har också en pizzeria och en irländsk pub och restaurang. Ni kan självklart laga egen mat och hotellet har ett eget snabbköp där ni kan köpa matvaror.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns två poolområden, ett som är lugnare och har en trevlig jacuzzi i anslutning till poolen och en annan som agerar aktivitetspool, där ni hittar en vattenrutschbana och ett piratskepp. Båda poolerna omges av solterrasser med solstolar på.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WiFi

  • Uttagsautomat

  • Snabbköp

  • Tvättservice

  • Hiss (6/8/15 våningar i de olika byggnaderna)

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.