Lake Buena Vista, Florida

Blue Tree Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1948 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Omtyckta Blue Tree Resort ligger nära Floridas populäraste nöjesparker – hotellet erbjuder gratis buss till både Disney World, Universal Studios och Sea World. Här bor du i rymliga lägenheter med möjlighet att laga egna måltider. På hotellområdet finns fyra utomhuspooler och gott om sportaktiviteter för hela familjen!

Hur långt är det till närmsta strand?
Orlando är inget sol- och badresemål, det är cirka 100 km till närmsta strand. Det finns däremot flera stora vattenparker i Orlando.

Avstånd till Disney World, Universal Studios och Sea World .
Disney World – ca 7 km till närmsta nöjespark. Disney World består av flera olika nöjesparker på ett stort område.
Universal Studios – ca 11 km
Sea World – ca 5 km

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 27 km från Orlando International Airport 70 km från Orlando Sanford Airport.

Boende
Trevligt inredda lägenheter med separata sovrum. I alla lägenheter finns luftkonditionering, TV, telefon, värdeskåp, badrum med badkar/dusch och fullt utrustat kök. I köket finns kyl/frys, kokplattor, ugn, mikrovågsugn, vatten-/kaffekokare och brödrost. Gratis WiFi i alla lägenheter.

Mat & Dryck
Hotellet erbjuder inga måltider, men det finns en mataffär på området. Välj på att laga egna måltider i lägenheten eller äta ute på restaurang i området runt hotellet.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
På hotellområdet finns fyra utomhuspooler, varav två uppvärmda pooler, barnpool och jacuzzi. Här finns även ett gym och sportaktiviteter som mingolf, tennis, volleyboll och basket. För de minsta finns en lekplats.

Gratis buss till Disney World, Universal Studios och Sea World. Hotellet kan även erbjuda information om alla olika nöjesparker.

Övriga tjänster
- 24 timmars reception
- 3 våningar (Hiss)
- WiFi
- Parkering
- Mataffär
- Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för vissa av faciliteterna.

Visa hotell på kartan