Kissimmee, Florida

Westgate Towers

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 723 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
På Westgate Towers Resort bor ni i välutrustade lägenheter eller villor, med kokvrå och stora badrum. Hotellet ligger på bekvämt bilavstånd från Orlandos nöjesparker. Till Disney Wold och Universal kör hotellet gratis busstransport! På hotellet finns tre uppvärmda pooler och en separat barnpool – här kan hela familjen varva ner mellan nöjesparksbesöken. Hotellet har även ett välutrustat gym för vuxna och en lekplats för barn.

Hur långt är det till närmsta strand?
Orlando är inget sol- och badresemål, det är cirka 100 km till närmsta strand. Det finns däremot flera stora vattenparker i Orlando.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 38 km från Orlando International Airport och 78,4 km från Orlando Sanford International Airport.

Avstånd till Disney World, Universal Studios och Sea World
- 22,6 km från Universal Studios, ca 17 minuter med bil.
- 9 km från Walt Disney World Resort, ca 10 minuter med bil. Disney World består av flera olika parker på varierande avstånd – det avstånd vi anger är ungefärligt.
- 17 km från Sea World, ca 15 minuter med bil.

Boende
Här kan ni välja mellan att bo i enrumslägenhet eller i villor med två eller tre rum. Enrumslägenheterna har kokvrå med minikyl, mikrovågsugn, brödrost och kaffebryggare medan villorna har fullt utrustade kök. Alla boendealternativ har även kabel-tv, DVD-spelare, hårfön, telefon, värdeskåp och WiFi (avgift).

Mat & Dryck
Hotellet har ingen egen restaurang men ni kan laga egen mat i era lägenheter/villor. I närheten hittar ni ett flertal restauranger och ifall ni spelar dagarna på de olika nöjesparkerna finns där massvis med matställen.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns tre uppvärmda pooler, en barnpool och tre hot tubs – här varvar ni ner mellan era besök på Orlandos nöjesparker. Ifall ni vill träna har hotellet ett välutrustat gym och för barnen finns här en lekplats. På hotellet finns även ett spelrum med olika elektroniska spel.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- WiFi (avgift)
- Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan