International Drive, Orlando

Rosen Inn At Pointe Orlando

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 9701 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Rosen Inn at Pointe Orlando är ett enkelt men stort och omtyckt hotell på den välkända gatan International Drive. Här har ni det ni behöver som bas för en semester där ni utforskar Orlandos stora nöjesparker. Från hotellet körs busstransport till Universal Studios, Sea World och den enorma vattenparken Wet ’n Wild. Ni bor även på kort bilavstånd från ortens övriga nöjesparker. På hotellet hittar ni tre olika poolområden med varsin pool och omgivande solterrasser. För barnen finns en lekplats och ett par kvällar i veckan anordnar hotellpersonalen underhållning för hela familjen.

Hur långt är det till närmsta strand?

Orlando är inget sol- och badresemål, det är cirka 100 km till närmsta strand. Det finns däremot flera stora vattenparker i Orlando.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 22 km från Orlando International Airport och 60 km från Orlando Sanford International Airport.

Avstånd till Disney World, Universal Studios och Sea World

  • 5,7 km från Universal Studios, ca 9 minuter med bil.

  • 13,5 km från Walt Disney World Resort, ca 13 minuter med bil. Disney World består av flera olika parker på varierande avstånd det avstånd vi anger är ungefärligt.

  • 5 km från Sea World, ca 9 minuter med bil.

Boende

På Rosen Inn bor ni i rymliga dubbelrum med luftkonditionering, tv (lokala kanaler), värdeskåp, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare och badrum med badkar eller dusch, samt toalett och hårfön.

Mat & Dryck

Här finns en restaurang, en sportsbar, ett deli och ett café. Hotellets signaturrätt är deras ”Rosen’s Perfect Pizza” som ni kan prova på i restaurangen, sportsbaren och inne på hotellets deli. I sportsbaren kan ni ta en öl eller äta något från deras snabbmatsmeny.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

På Rosen Inn hittar in tre olika poolområden, med varsin pool och solterrasser med solstolar och parasoll. På hotellområdet finns biljardbord där du kan utmana någon du tycker om. För barnen finns en lekplats och ett par kvällar i veckan anordnas kvällsunderhållning för hela familjen.

Övriga Tjänster

  • 24-timmarsreception

  • WiFi (allmänna utrymmen)

  • Snabbköp

  • Tvättservice

  • Hiss (4 våningar)

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.