International Drive, Orlando

CoCo Key Hotel and Water Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 809 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

CoCo Key Hotel and Water Resort är beläget i hjärtat av Orlando, bara en kort promenad från regionens bästa shopping, restauranger och barer. Härifrån har du även närhet till Orlandos stora temaparker. Hotellet erbjuder en utomhuspool med vattenrutschbanor, Jacuzzi och en mysig restaurang. Ett perfekt val för såväl par som familjer.

**Observera att hotellet tar ut en resortavgift på 2 per rum per natt som betalas vid incheckning. Denna avgift är rabatterad i oktober till januari, men tillträde till vattenparken ingår inte. Resten av året ingår inträdet för upp till fyra gäster per rum per dag. Vissa lokala avgifter och eventuella skatter kan komma att tillkomma.**

Hur långt är det till närmsta park?

Hotellet ligger 3.2 km från Universal Studios, 12 km från Disney World Resort och 121 km från Busch Gardens.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 25 km från Orlandos flygplats.

Boende

Här kan du välja mellan rumstyperna Deluxe Two Bed och King Rooms, som alla är luftiga och utrustade med privat badrum, TV, hårtork, värdeskåp, minikyl, té- och kaffekokare och strykjärn med bräda.

Mat & dryck

Börja morgonen med en riktigt god frukost i buffé-stil på restaurangen Tradewinds. Senare under dagen kan du få dig lunch och middag på Callaloo Grill och goda drinkar på hotellbaren. Här finns även ett minilivs där man kan köpa snacks.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet erbjuder en stor utomhuspool md vattenpark. Aktiva gäster kan använda det välutrustade gymmet och de yngre kan leka av sig med dagliga aktiviteter anordnade av personalen.

Övriga tjänster

  • Vattenpark

  • Gym

  • Internet

  • Jacuzzi

  • Tvättservice

  • Solterrass

  • Pool

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.