Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

International Drive, Florida

Avanti Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 7439 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Avanti Resort erbjuder omtyckt trestjärnigt boende på praktiskt avstånd från Orlandos nöjesparker. Här finns det ni behöver för en lyckad semester i Orlando. Hotellet kör buss till parkerna Sea World, Universal Orlando, Epcot och Aquatica. Mellan era besök på ortens många nöjesparker kan ni ta igen er vid hotellets pool där ni hittar solsängar och parasoll. Vid poolen finns dessutom en liten konstgjord sandstrand där barnen kan leka och bygga sandslott. På hotellet kan ni även spela volleyboll och träna på gym.

**Vid incheckning betalas 9 dollar/person för tillgång till hotellets faciliteter**

**Eventuella skatter och avgifter betalas vid incheckning.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Orlando är inget sol- och badresemål, det är cirka 100 km till närmsta strand. Det finns däremot flera stora vattenparker i Orlando.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 20 km från Orlando International Airport och 60 km från Orlando Sanford International Airport.

Avstånd till Disney World, Universal Studios och Sea World

  • 5 km km från Universal studios, ca 10 minuter med bil

  • 13 km från Walt Disney World Resort, ca 15 minuter med bil. Disney World består av flera olika parker på varierande avstånd det avstånd vi anger är ungefärligt.

  • 6 km från Sea World, ca 10 minuter med bil.

Boende

Här kan ni välja mellan att bo i dubbelrum med två dubbelsängar eller en kingsize-säng. Alla rum har tv, gratis WiFi, luftkonditionering, kaffebryggare, minikyl och badrum med dusch, toalett och hårfön.

Mat & Dryck

Detta hotell har en bar vid poolen som serverar varierade drycker och mindre maträtter. I lobbyn finns även ett café som serverar kaffedrycker, kakor och snacks.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellet har en snygg pool som omges av en solterrass med solstolar och parasoll. Där finns en grundare del av poolen som passar bra för badglada barn. Vid poolen finns en konstgjord sandstrand där ni kan spela volleyboll och där barnen kan bygga sandslott. På hotellet finns även ett gym för er som vill träna på semestern.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WiFi

  • Tvättservice

  • Gratisbuss till några av nöjesparkerna

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.