Kissimmee, Florida

Liki Tiki Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3137 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Här bor ni på ett Hawaii-inspirerat hotell som passar perfekt för barnfamiljen. Ni bor på bekvämt köravstånd från alla Orlandos nöjesparker och på hotellet finns både stora pooler och barnpooler. En av de stora poolerna har flera vattenrutschbanor och ett fint vattenfall. På hotellet hittar ni även två lekområden, ett för de allra yngsta barnen och ett för de lite äldre. Hotellet har dessutom en internationell barnklubb för barn mellan 6-12 år. Personalen på hotellet håller också i kvällsunderhållning för hela familjen. En gång i veckan är det ”Luau” – en fest med god Hawaiiansk mat och olika framträdanden.

Hotellet kör transportbuss till Disney World, Universal och Sea World mot en avgift.

Hur långt är det till närmsta strand?
Orlando är inget sol- och badresemål, det är cirka 100 km till närmsta strand. Det finns däremot flera stora vattenparker i Orlando.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 44,7 km från Orlando International Airport och 95 km från Orlando Sanford International Airport.

Avstånd till Disney World, Universal Studios och Sea World
- 29,9 km från Universal studios, ca 24 minuter med bil.
- 11 km från Walt Disney World Resort, ca 10 minuter med bil. Disney World består av flera olika parker på varierande avstånd – det avstånd vi anger är ungefärligt.
- 23,6 km från Sea World, ca 20 minuter med bil.

Boende
På detta hotell bor ni i tvårums- eller trerumslägenheter med ett välutrustat kök med ugn, kokplattor, kylskåp och matplats. I lägenheterna hittar ni även vardagsrum, badrum med dusch, möblerad balkong, luftkonditionering, telefon och hårfön.

Mat & Dryck
Här kan ni antingen laga er egen mat i er lägenhet, eller besöka hotellets poolbar som erbjuder både dryck och mat, samt sittplatser precis vid poolen. Ifall ni spenderar era dagar på de olika nöjesparkerna finns där massvis med matställen att välja bland.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns två lugna utomhuspooler och en utomhuspool med mer liv där ni hittar vattenrutschbanor, vattenfall och annat kul. Här finns även tre barnpooler. För er som vill hålla igång på semestern finns ett gym, samt möjligheten att spela volleyboll, tennis och basket. Hela familjen kan även spela minigolf.

För barnen finns två olika lekområden, ett som är anpassat för yngre barn och ett för de lite äldre. Hotellet har även en internationell engelskspråkig barnklubb för barn mellan 6-12. Hotellpersonalen anordnar även kvällsunderhållning för hela familjen och en gång i veckan organiseras en ”Luau”, en fest med Hawaiianskt tema.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- WiFi
- Poolhanddukar (att hyra)

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan