Ovacik, Dalaman

Perdikia Hill Hotel & Apartments

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1199 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Perdikia Hill är ett charmigt lägenhetshotell högt beläget på en kulle i Hisarönü i turkiska Dalaman. På detta lugna komplex trivs både familjer och par som är ute efter en avslappnad semester i en vacker omgivning. Över hotellet och dess trädgårdar reser sig de vackra Babadag-bergen – en utsikt att uppskatta från hotellområdet. Till närmsta strand går en strandbuss en gång om dagen. Hotellet erbjuder ett vackert poolområde med två vattenrutschkanor och en miniklubb för barnen. Här finns även spa-faciliteter och möjlighet att spela olika sporter. Hisarönüs centrum ligger 3 km bort.

\t

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand är Ölü Deniz, 7.2 km bort. Hotellet kör buss dit.

Avstånd från närmsta flygplats

Dalamans flygplats ligger 80 km från hotellet.

Boende

Lägenheterna på Perdikia Hill är rymliga och fint inredda. Ni bor med balkong, kokvrå, telefon, tv och luftkonditionering (mot avgift på hotellet).

Mat & Dryck

På hotellet finns en internationell buffé-restaurang, snackbar och poolbar där ni kan äta och dricka gott.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Perdikia Hill har ett fint poolområde omringat av solstolar där ni kan ta igen er i solen. Här finns även en barnpool, samt två vattenrutschbanor som är uppskattade. När man vill slappna av finns jacuzzi, bastu och turkisk bastu. Ni kan även få massage och skönhetsbehandlingar. Bland hotellets aktiviteter hittar ni vattenaerobics, tennis, bordtennis, biljard och gym. För barnen finns en miniklubb för 4 till 10-åringar och en lekplats.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Internet

  • Spjälsängar

  • Barnstolar

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.