Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer
Turkbuku, Bodrum

Hilton Bodrum Turkbuku Resort & Spa

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2585 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Här bor ni på ett bra hotell precis vid stranden i Bodrum. Hilton Bodrum Turkbuku erbjuder fyra pooler, varav en är en relaxpool och en annan har vattenrutshcbanor. Här finns hela sex restauranger och elva barer, varav en är för endast vuxna. När ni vill koppa av kan ni besöka hotellets thalassoterapicenter, där ni hittar en stor saltvattenspool och har möjlighet att få olika skönhetsbehandlingar. Hotellet driver en internationell barnklubb för yngre gäster – självklart finns här även barnpool och lekplats.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 45,8 km från Bodrums flygplats.

Boende
Här kan ni välja mellan att standardrum, mindre familjerum eller familjerum. Alla rum har luftkonditionering, tv, värdeskåp, hårfön, möjlighet att göra te eller kaffe, badrum med dusch och balkong eller terrass.

Mat & Dryck
På Hilton Bodrum finns sex restauranger med olika teman, bland annat har en ett turkiskt tema och en annan specialiserar sig på fisk och skaldjur. Här finns även 11 barer som serverar alla möjliga drycker.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns 4 utomhuspooler, varav en är en relaxpool och en annan har vattenrutschbanor. En av poolerna är grundare och fungerar som barnpool. Barnen har även lekplats, internationell barnklubb och ett minidisco.

Inne på hotellets Thalassoterapi-center kan ni få skönhetsbehandlingar eller bada i den stora inomhuspoolen (saltvatten). Ni kan även bada bastu eller ångbastu och få massage.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- WIFI (allmänna utrymmen)
- Snabbköp
- Hissar
- Uttagsautomat
- Tvättservice
- Frisörsalong
- Biluthyrning

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.