Ortakent, Bodrum Area

Petunya Beach Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2381 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor ni bara ett par steg från havet, på ett fyrstjärnigt hotell med privat strand. Petunya Beach Resort erbjuder stor pool med vattenrutschbana* och omgivande solterrass. Ni bor i rum med luftkonditionering, tv och balkong. I huvudrestaurangen serveras frukost, lunch och middag som buffé och på den separata à la carte-restaurangen kan ni prova på lokala specialiteter. När ni vill hålla igång finns här en tennisplan och ett gym och för avkoppling kan ni bada bastu eller ångbad.

*Vattenrutschbanans öppettider varierar

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 49,4 km från Bodrums flygplats.

Boende

Här bor ni i ljusa rum med badrum, hårfön, tv, minibar, telefon (avgift), luftkonditionering, balkong och värdeskåp (avgift). Ni kan välja att bo i standardrum, större standardrum eller familjerum.

Mat & Dryck

Här finns en bufférestaurang som serverar buffé till frukost, lunch och middag. Hotellet har också en à la carte-restaurang som serverar lokala och internationella rätter.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns en pool med en vattenrutschbana (öppettider varierar), med en rymlig solterrass runtomkring med solstolar. Här finns även en lekplats för barnen. När ni vill slappna av kan ni prova på hotellets spa och när ni vill hålla igång finns här tennisplan, minifotboll och minibasket.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Wifi (avgift)

  • Valutaväxling

  • Biluthyrning

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.