Gumusluk, Bodrum

Crystal Hotel Bodrum

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 716 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Detta All Inclusive-hotell ligger precis vid havet och har en egen strand. Hotellområdet är fräscht och modernt, med två stilrena pooler – en stor för vuxna och en mindre för barn. Den stora poolen har en kul vattenrutschbana. Inne på hotellrestaurangen serveras både turkisk och mer internationell mat. På hotellområdet kan ni spela tennis, bordtennis eller biljard och barnen kan leka på hotellets lekplats. Hotellet har även ett spa med bastu, turkisk bastu och massageområde. Ni bor 5 km från det lokala centrumet (Yalikavak) dit ni enklast tar er med taxi. Bodrums centrum ligger 26 km bort.

Gumusluk är en liten by på Bodrumhalvön som fortfarande erbjuder en genuin lokal känsla, utan massa stora hotellkomplex och högljutt uteliv. Längs med strandlinjen ligger små mysiga fiskrestauranger. Hit åker ni på semester för total avslappning.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger precis vid en egen stenstrand.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 48 km från Bodrums flygplats.

Boende
Här bor ni i standardrum eller familjerum. Alla rum har telefon, TV, luftkonditionering, minibar (avgift), hårfön och balkong.

Mat & Dryck
Här bor ni med All Inclusive, vilket innebär att frukost-, lunch- och middagsbuffé ingår i bokningspriset, så väl som alkoholhaltiga och alkoholfria drycker och snacks fram till kl 24.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns en trevlig utomhuspool med separat barnpool, som omges av solstolar och parasoll. Vid den stora poolen finns vattenrutschbana. På hotellet kan ni förutom att bada i poolen eller ta ett dopp nere vid stranden, spela tennis, biljard och bordtennis. För barn finns här dessutom en lekplats.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- WiFi (avgift)
- Bagageförvaring
- Parkering

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Liknande hotell