Gumbet, Bodrum Area

Royal Asarlik Beach

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 4107 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor ni centralt i Gumbet, på en av ortens bästa hotell! Här finns två olika poolområden – ett som passar perfekt när man vill koppla av och ett annat där det hålls i aktiviteter som lekar och tävlingar. Nedanför hotellet hittar du en privat strand, endast för er hotellgäster. Solstolar och parasoll hittar ni både vid poolerna och nere vid havet. Royal Asarlik Beach erbjuder All Inclusive med generösa serveringstider och lockar många unga par och familjer med äldre barn eller tonåringar.

Gumbet är en mindre semesterort, där ni kan kombinera att ligga och slappna av ostört vid en strand med att gå ut på huvudgatan kvällstid för att uppleva ortens sprudlande nöjesliv.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid en egen privat strand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 38 km från Bodrums flygplats.

Boende

Här bor ni antingen i dubbelrum eller superiorrum. Alla rum är ljusa och har bad/dusch, hårfön, telefon, satellit-tv, luftkonditionering, minibar och balkong eller terrass.

Mat & Dryck

Här bor ni med All Inclusive vilket innebär att alla måltider är inkluderade i bokningspriset. Dessutom ingår snacks från de två snackbarerna på hotellet (öppna 12:30-16:30 och 00:00-07). Dryck serveras dygnet runt.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns två poolområden, ett med aktiviteter och ett som är lugnt. Hotellets personal anordnar kvällsunderhållning alla kvällar i veckan, samt en internationell barnklubb för barnen. På hotellet kan ni även gå på gym eller spela bordtennis. När ni vill slappna av erbjuder hotellet ångbad och bastu.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WIFI

  • Parkering

  • Valutaväxling

  • Bagageförvaring

  • Tvättservice

  • Biluthyrning

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.