Gumbet, Bodrum

Hotel Ali Baba

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 267 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor ni på ett enkelt och familjeägt hotell i Gumbet, strax utanför Bodrum. Ni bor en kort promenad från både Gumbets centrum (300 meter) och stranden (ca 400 meter). På hotellet hittar ni en pool med omgivande solterrass och en trevlig bar. Ni har möjlighet att boka med frukostbuffé. På detta hotell bor ni om ni inte har någonting emot att bo enkelt och något enkelt och prioriterar det praktiska läget på kort gångavstånd från lokalt centrum och på 2 km långt avstånd från Bodrum.

Gumbet är en av Bodrumhalvöns mest omtyckta badorter, med ett pulserande nöjesliv och vacker lång strand. Orten är populär bland de som vill ta del av det breda utelivet, men här finns även lugnare hotell som passar er som mest vill slappna av och ligga på den fina stranden.

Hur långt är det till närmsta strand?

Gumbets strand ligger 400 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 39 km från Bodrums flygplats.

Boende

Här bor ni i enkla dubbelrum med luftkonditionering, telefon och badrum.

Mat & Dryck

Hotellet har en trevlig snackbar där det serveras ett varierat dryckesutbud och enklare snacks. Ifall ni vill boka med frukost är detta möjligt – då serveras turkisk frukostbuffé varje morgon.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns en utomhuspool som omges av en solterrass med solstolar och parasoll. Här erbjuds inga regelbundna aktiviteter med då och då håller hotellägarna och personalen i turkiska temakvällar. Ni bor bara 400 meter från stranden där ni kan prova på flera vattensporter.

Övriga Tjänster

  • Reception

  • Värdeskåp (i receptionen)

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.