Bodrum, Bodrum

Diamond of Bodrum

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1044 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

På Diamond of Bodrum kan du njuta av en avkopplande semester, vare sig du reser med familjen, partnern eller kompisarna. Här kan du träna på gymmet, ta en aerobicsklass eller njuta av turkiskt bad och härliga behandlingar på hotellets spa. För barnen finns en barnklubb som anordnar roliga aktiviteter och under högsäsong anordnas kvällsunderhållning i form av livemusik.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 32 km från Bodrums flygplats.

Boende

Du kan här välja mellan att bo i promorum, standardrum eller familjerum. Samtliga har luftkonditionering, tv, telefon, minibar och hårtork. Standardrum och familjerum har också balkong.

Mat & dryck

I hotellets huvudrestaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Rätterna är både turkiska och internationella. Du kan också besöka á la carte-restaurangen med havsutsikt. Det finns också en lobbybar, en poolbar, en strandbar och en bar på takterrassen där du kan beställa snacks och drycker, med eller utan alkohol.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en utomhuspool med en integrerad jacuzzi och en grundare del för barnen. Det finns också en inomhuspool i hotellets spa där du också kan njuta av turkiskt bad, skummassage, bastu och olika behandlingar. Du kan också träna på gymmet, ta en aerobicsklass samt spela volleyboll, dart, minigolf, biljard och pingis. För barn i åldrarna 4 till 12 år finns en barnklubb som anordnar dagliga aktiviteter. Under högsäsong anordnas också kvällsunderhållning i form av livemusik och uppträdanden.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Minilivs

  • Frisörsalong

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.