Guvercinlik, Bodrum

Crystal Green Bay Resort and Spa Bodrum

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1472 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
På detta hotell väntar en lång rad faciliteter, bestående av så väl vattenpark, som spa och privat strand. Hotellområdet är grönt och de fräscha poolområdena finns där för svalka och ifall ni vill varva med de salta baden i havet. Hotellet har även en inomhuspool. På hotellet anordnas aktiviteter för både vuxna och barn. Barnen kan leka i hotellets barnklubb, på lekplatsen eller i barnpoolen. I vattenparken kan ni åka i vattenrutschbanor och nere vid strandkanten kan ni prova på vattensporter.

Hotellet ligger ca 12 km från Bodrum.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger precis vid sin privata strand.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 18 km från Bodrums flygplats.

Boende
Här bor ni i fina och bekväma rum, med balkong, luftkonditionering, tv och minibar (eventuella avgifter tillkommer).

Mat & Dryck
På detta hotell finns flera restauranger, varav en är bufférestaurang och agerar huvudrestaurang och de andra är à la carte-restauranger, med teman som italienskt, turkiskt och fisk och skaldjur. Här finns även flera barer.

Ni bor med All Inclusive vilket innebär att alla måltider ingår som buffé, serverade i huvudrestaurangen Green Bay. Snacks och mindre måltider serveras inne på snackRestaurangen 12-17 och 23:30-00:30. Lokal dryck ingår fram till midnatt – barerna håller öppet till kl 02.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
På detta hotell finns en vattenpark med flera roliga vattenrutschbanor! Här finns även flera pooler och barnpool för de små. För barnen finns också lekplats och barnklubb. Hotellet har ett spacenter med turkisk bastu, inomhuspool och spabehandlingar. För er som vill hålla igång finns gym och tennisbanor. Hotellet har också minigolf och biograf. Hotellets personal håller under sommarsäsongen i aktiviteter om dagarna och underhållning om kvällarna.

Övriga Tjänster
- 24-timmarsreception
- WiFi (gratis i receptionen)
- Bagageförvaring
- Tvättservice
- Parkering

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan