Altinkum, Kusadasi Area

Didim Beach Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1955 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Didim Beach Resort är ett stort hotell i Altinkum på Bodrumkusten. Hotellet har en egen privat strand som nås via trappor och flera pooler, varav en har roliga vattenrutschbanor som uppskattas av liten som stor. För de små barnen finns en separat barnpool så att även de kan leka i vattnet. Ni bor med All Inclusive vilket innebär att alla måltider ingår som buffé och att ni även har tillgång till gratis snacks och till lokala drycker. Hotellets personal håller i aktiviteter och underhållning och för barnen finns en internationell, engelskspråkig barnklubb. Altinkums lokala centrum ligger ca 1,8 km från hotellet.

Altinkum har de senaste åren blivit en populär turistort och har tre vackra sandstränder. Här finns en färgglad och populär marknad och massor med antika sevärdheter som lockar turister. Även nöjeslivet är ett stort dragplåster, med centrum många barer och klubbar.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger 200 meter från sin privata strand och 500 meter från den större Third Bay Beach.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 90 km från Bodrums flygplats.

Boende
Här bor ni i dubbelrum eller familjerum. Alla rum har luftkonditionering, TV, kylskåp, hårfön, badrum med dusch eller badkar, samt balkong/terrass. Familjerummen har både ett sovrum och ett separat vardagsrum.

Mat & Dryck
Här finns en stor huvudrestaurang som serverar buffé till alla måltider och en à la carte-restaurang som serverar middag om kvällarna. Här finns även en snackbar som serverar snacks 12:30-17

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns tre pooler – en huvudpool, en pool med vattenrutschbanor och en barnpool. Inne på hotellets spacenter finns inomhuspool, bastu, turkiskt bad och möjlighet att få massage. För barnen finns en internationell engelskspråkig barnklubb som anordnar kul aktiviteter. Hotellets animationsteam anordnar även olika turneringar, samt gymnastikklasser. Om kvällarna håller de i underhållningsshower. Senare på kvällen håller hotellets egen nattklubb öppet.

Hela familjen kan dessutom utnyttja hotellets egen bowlingbana.

Övriga Tjänster
- Reception
- Badhanddukar (gratis)
- Internet (ev. avgift)
- Snabbköp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan