Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer
Side, Antalya

Sun City Apartments

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 736 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Sun City Apartments har moderna och bekväma lägenheter i ett strandnära läge, samt ligger på kort avstånd från Side. Lägenheterna rekommenderas för par och familjer som letar efter ett kvalitetshotell som ger mycket för pengarna och dessutom erbjuder ypperlig service.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger 700 m från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 70 km från Antalya Aiport.

Boende
Alla lägenheter har en balkong med utsikt över poolen, kokvrå, kyl, tekokare, brödrost, satellit-TV, telefon, säkerhetsskåp samt AC.

Mat & dryck
Hotellets restaurang erbjuder både frukost- och middagsbuffé, engelsk frukost och snacks, pizzor samt både turkiska och internationella maträtter. Underhållningen här kommer du sent att glömma.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Man kan ta ett dopp i den klöverformade poolen, eller sola på antingen terrassen eller i trädgården. Efter att ha jobbat upp en appetit i poolen eller i havet så finns poolbaren och restaurangen nära tillhands för goda snacks, smakliga cocktails eller iskalla ölar och andra tillfriskningar.

Hotellet rekommenderas synnerligen för familjer tack vare sin stora barnpool och lekpark. För bebisar finns även barnsängar att tillgå utan extra kostnad.

Har man energi över så rekommenderas ett besök på gymmet, och därefter bastun eller det turkiska badet vars olika massager är ett bra avslut på dagen och får dig att känna dig pånyttfödd. Tröttnar man på den varma utomhuspoolen finns även en nedkyld inomhuspool precis bredvid gymmet.

Övriga tjänster
- Lekpark
- Spa
- Bastu
- Barnpool

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.