Side, Antalya

Hane Sun Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 228 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Hane Sun Hotel ligger i den lilla turistorten Evrenseki, cirka 8 km från Side. Här har du kort promenadavstånd till hotellets privata sandstrand och till flera restauranger, butiker och barer i området. Hotellet erbjuder aktiviteter för hela familjen så som ett vattenlekland och minklubb för barnen, samt ett spa med turkiskt bad för de vuxna.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 800 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 58 km från Antalyas flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 227 rum fördelat på fyra byggnader. Du kan här välja att bo i standardrum eller familjerum. Samtliga rum har luftkonditionering, hårtork, minibar, telefon och balkong.

Mat & Dryck

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Då frukosten serveras vid två tillfällen, en tidigare och en senare, så du kan välja att sova lite längre på morgonen. Hotellet har även två barer som serverar snacks och drycker, med eller utan alkohol.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellet har en utomhuspool, barnpool samt en vattenpark med två vattenrutschbanor. De erbjuder även ett spa med hammam och massage. Vidare så finns ett gym, bordtennis och möjlighet till olika vattensporter. För de yngre så finns en lekplats, miniklubb för barn mellan 4 – 12 år samt att hotellets personal erbjuder shower och lekar speciellt inriktade för barnen.

Övriga Tjänster

  • 24 timmarsreception

  • Tvättservice

  • Kemtvätt

  • Luftkonditionering

  • Butik på området

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.