Side, Antalya

Palmiye Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 96 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Palmiye Hotel är ett enklare budgethotell som ligger bara 800 meter från centrala Side. Till hotellets privata strand går en gratis strandbuss. Hotellet har en restaurang med uteservering i trädgården och en poolbar som serverar snacks och kylda drycker. På solterrassen finns parasoll och solstolar samt en utomhuspool med en separat barnpool. De yngre gästerna kan också leka på lekplatsen.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 700 meter från hotellet. Hotellet har även en privat strand som ligger 1.4 km bort, dit en gratis strandbuss går.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 65 km från Antalyas flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder totalt 60 enkelt möblerade rum som alla är utrustade med luftkonditionering (mot avgift) och balkong eller terrass.

Mat & Dryck

Hotellet har en restaurang där du kan välja att äta inomhus eller på uteserveringen i trädgården. En poolbar finns också där du kan beställa snacks samt alkoholhaltiga och alkoholfria drycker.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellet har en utomhuspool och en separat barnpool. Här finns också en solterrass med parasoll och solstolar. Du kan också spela biljard och pingis samt att en lekplats finns för barnen. Hotellet anordnar även turkisk afton regelbundet med mat och dans. Centrum ligger endast 800 meter bort och du hittar där en mängd olika barer, restauranger och butiker.

Övriga Tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Valutaväxling

  • Internet

  • Tvättservice

  • Cykeluthyrning

  • Privat strand

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.