Side, Antalya

Otium Family Eco Club

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2902 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

På Otium Family Eco Club finns allt du kan önska dig för en riktigt lyckad familjesemester. Här hittar du bland annat ett stort poolområde med tre vattenrutschbanor och barnpooler, en mininöjespark med roliga attraktioner för yngre gäster och härliga spafaciliteter för de vuxna. Ett stort utbud av aktiviteter och underhållning erbjuds även för både stora och små.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 1 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 69 km från Antalyas flygplats.

Boende

Du bor här i rum som har telefon, tv, luftkonditionering, internet, hårtork, minibar, värdeskåp och balkong eller terrass.

Mat & dryck

I hotellets huvudrestaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Rätterna är både turkiska och internationella. Det finns även tre á la carterestauranger som serverar fisk- och skaldjursrätter, italienska rätter samt barbecue. Hotellet har också flera barer där du kan beställa snacks, glass och svalkande drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har tre vattenrutschbanor och flera pooler, inklusive barnpooler. Det finns också tennisbanor, gym och ett spa med turkiskt bad och olika behandlingar. Nere vid stranden kan du testa på olika sorters vattensporter och för barnen finns en mininöjespark med olika åkattraktioner. Kvällstid anordnas underhållning för såväl stora som små. Internet är tillgängligt kostnadsfritt över hela hotellområdet, inklusive rummen.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Barnpassning

  • Frisörsalong

  • Internet

  • Rumservice

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.