Side, Antalya

Melissa Garden Apart

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 846 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Melissa Garden Apartments är ett familjevänligt enkelt lägenhetshotell i turkiska Side. Hotellet ligger bara 500 meter från närmsta sandstrand. Där hittar ni även restauranger, barer och butiker. På hotellet finns två pooler, varav en är barnpool. Här finns även en vattenrutschbana. Poolerna omringas av en solterrass med solstolar och parasoll. Då och då anordnar hotellets personal kvällsunderhållning med musik och teman. I lägenheterna har ni balkong och egen kokvrå så att ni kan laga egen mat.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 500 meter bort.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 66 km från Antalyas flygplats.

Boende

Här bor ni i tvårumslägenheter (one bedroom apartments) eller trerumslägenheter (two bedroom apartments). Alla lägenheter har vardagsrum, badrum, balkong, kokvrå och ett respektive två sovrum. I kokvrån hittar ni kylskåp, kokplattor och vattenkokare. Luftkonditionering finns mot avgift.

Mat & Dryck

Här finns en snackbar som serverar enkel mat och ni bor nära det lokala restaurang- och barutbudet. I er kokvrå kan ni laga egen mat.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellet har vuxenpool och barnpool som omringas av en solterrass med solstolar och parasoll. Hotellets personal anordnar kvällsunderhållning då och då, med livemusik och teman som Turkisk afton.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Wifi

  • Valutaväxling

  • Bagageförvaring

  • Biluthyrning

  • TV-rum

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.