Side, Antalya

Gazipasa Star

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 966 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Gazipasa Star är ett omtyckt och prisvärt boende för dig som vill bo centralt i Side. Hotellet har ett fint poolområde med solstolar samt två pooler, varav den ena har en vattenrutschbana. För barnen så finns en separat barnpool och en rolig lekplats. De vuxna kan besöka hotellets bastu och hammam. Under sommarsäsongen går dessutom en gratis strandbuss till stranden.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 1.5 km från hotellet. En gratis strandbuss erbjuds under sommarsäsongen.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 65 km från Antalyas flygplats.

Boende

Här bor du i rum eller lägenheter med luftkonditionering, minibar, telefon, tv och hårtork. Lägenheterna har också en kokvrå och en matplats. Städning sker 7 dagar/veckan.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras både lokala och internationella rätter som är tillagade med säsongsbaserade ingredienser. Du kan välja att äta inne på restaurangen, på uteserveringen eller på poolområdet. Det finns också en bar där du kan beställa både juicer och cocktails.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har två utomhuspooler, varav den ena har en vattenrutschbana. För barnen finns en separat barnpool. Runtomkring på terrassen finns solstolar. Hotellet har också bastu och turkiskt bad. En lekplats finns för hotellets yngre gäster. Internet finns i allmänna utrymmen.

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Parkering

  • Biloch cykeluthyrning

  • Tvättservice

  • Kemtvätt

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.