Side, Antalya

Side Star Elegance

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2640 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

På det femstjärniga Side Star Elegance bor du en kort promenad från havet. Här finns allt du kan önska dig för en lyckad solsemester. Du som föredrar att hålla dig aktiv kan spela tennis eller delta i olika träningsklasser, medan du som söker avslappning kan koppla av med turkiskt bad eller i bastun. För barnen finns en lekpark, roliga vattenrutschbanor och en barnklubb som anordnar dagliga aktiviteter.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 400 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 72 km från Antalyas flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 475 rum som alla har luftkonditionering, telefon, internet, tv, hårtork, minibar, värdeskåp och vattenkokare.

Mat & dryck

I hotellets huvudrestaurang kan du välja mellan att äta inomhus eller på uteserveringen. Det finns också fyra á la carte-restauranger med turkiska, italienska och kinesiska rätter, samt en fisk- och skaldjursrestaurang. Det finns också flera barer, ett café och ett bageri.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en solterrass där du hittar en stor pool med vattenrutschbanor, en relaxpool (endast för vuxna) samt en barnpool. Det finns också en inomhuspool och en jacuzzi. Aktiviteter som aerobics, dansklasser, skytte, gymnastik, step, poollekar och volleyboll anordnas också. Du kan också spela tennis, schack och bordtennis eller ta en språkkurs i turkiska. I spelrummet finns biljard, bordsfotboll, datorspel och bowling. För barnen finns en lekplats och barnklubbarna anordnar bland annat minidisko. Det finns också en hälsoavdelning med turkiskt bad och bastu.

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.