Lara, Antalya

Saturn Palace

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2428 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Detta hotellet ligger precis vid stranden och 20 km från Antalyas innerstad.

På hotellet finns en kul vattenpark med fyra vattenrutschbanor. Här finns också en annan stor utomhuspool, två barnpooler (varav en har mindre rutschbanor), samt två inomhuspooler – en för vuxna och en för barn. Detta hotellet passar alltså perfekt för den badtokige! Nere vid stranden finns flera olika vattensporter att prova på, som parasailing och bananbåtar. Inne på hotellets hälsoområde hittar ni ett gym och ett spa med turkiskt bad och olika sorters massagebehandlingar.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis på Larastranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 15 km från Antalyas flygplats.

Boende

Här finns flera olika rumstyper. Alla rum har balkong, dubbelsäng/två enkelsängar, badrum, central luftkonditionering, satellit-tv, värdeskåp, telefon, minibar och rumservice.

I vissa rum finns jacuzzi (OBS! Endast i de rum som har texten ”with jacuzzi” i rumstypen).

De rum som heter ”duplex” består av två våningar.

Mat & Dryck

Hotellet har flera olika alternativ när det kommer till mat. Huvudrestaurangen heter Ana Restaurant och serverar buffé till frukost, lunch och middag. För barn finns där på Ana Restaurant en specifik barnbuffé under middagen, med mer barnvänliga rätter.

På hotellet finns även à la carte-restauranger med olika teman; italienskt, turkiskt, fisk och steakhouse.

Hotellet har två lobbybarer, två poolbarer och en snackbar nere vid stranden. I barerna serveras dryck och snacks.

***Endast måltider i bufférestaurangen, samt servering från barerna, ingår i All Inclusive om inte annat anges i hotellreceptionen – för à la carte-restaurangerna tillkommer alltså kostnader***

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellet har ett stort poolutbud, med en kul vattenpark bestående av en pool och fyra roliga vattenrutschbanor. Här finns också ännu en stor pool, samt två barnpooler (en har mindre vattenrutschbanor). Inomhus hittar ni en pool för vuxna och en för barn.

Hotellets personal håller i aktiviteter under de flesta dagar och om kvällarna bjuder de in för underhållning i form av olika shower. På hotellet kan ni även spela minigolf, biljard eller bordtennis.

Hälsoområdet på hotellet erbjuder gym, turkiskt bad och flera massagebehandlingar. Nere vid stranden finns massor av vattensporter som man kan prova på, som parasailing, bananbåtar och jetski.

Övriga Tjänster

  • 24-timmarsreception

  • WiFi (gratis i allmänna utrymmen)

  • Parkering

  • Hissar

  • Tvättservice

  • Valutaväxling

  • Biluthyrning

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.