Lara, Antalya

Kervansaray Lara Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1919 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Fint hotell med privat strand. Antalyas innerstad ligger 12 km från hotellet.

Hotellet har ett stort poolområde med en stor pool och två roliga vattenrutschbanor. Här finns även en lugnare pool endast för vuxna. För barn finns här en internationell engelskspråkig barnklubb och en kul lekpark. Hotellets personal anordnar även aktiviteter för gäster i andra åldrar och underhållning om kvällarna. Hotellet har ett spa med bastu och jacuzzi. För er som vill hålla igång finns tennis och sportplaner som kan användas för fotboll och basket.

I matväg finns här en bufférestaurang och tre à la carte-restauranger.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger precis vid sin egen privata strand (grovkornig sand).

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 16 km från Antalyas flygplats.

Boende
Här bor ni i moderna rum med satellit-tv, balkong, minibar (avgift), satellit-tv och WiFi (gratis). I badrummen finns moderna badkar – perfekt för att slappna av i efter en dag på stranden.

Mat & Dryck
Här finns en bufférestaurang som serverar varierade maträtter. Dessutom finns tre à la carte-restauranger med tre olika teman: Medelhavsrätter, sydamerikanskt och orientaliskt.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns massor att göra! Här finns två pooler, varav en har två vattenrutschbanor och den andra är lugnare och bara för vuxna.

Sportfaciliteterna på hotellet består av en sportplan (kan användas för fotboll och basket), minigolf och tennisplaner. Hotellet har även ett spa med bastu och jacuzzi samt behandlingar (mot avgift).

Hotellets personal anordnar aktiviteter för gäster i alla åldrar. I den internationella barnklubben organiseras lekar och tävlingar som barnen gillar. Om kvällarna hålls det i underhållning. För barnen finns även en lekpark.

Övriga Tjänster
- 24-timmarsreception
- WiFi (gratis)
- Tvättservice
- Bagageförvaring
- Valutaväxling
- Biluthyrning

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan