För aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19, läs mer.

Lara, Antalya

IC Hotels Green Palace

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3750 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Precis vid den härliga sandstranden ligger familjevänliga IC Hotels Green Palace. Det femstjärniga hotellet erbjuder allt du kan önska dig för en avkopplande semester. Här finns ett stort poolområde med vattenrutschbanor, flera restauranger med olika inriktningar och ett antal barer där du kan svalka dig med en läskande drink. De yngre gästerna kan delta i barnklubbarnas roliga aktiviteter, medan de vuxna kan träna pilates eller njuta av härliga behandlingar på hotellets spa.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 17 km från Antalyas flygplats.

Boende

Du bor här i vackert designade rum med luftkonditionering, tv, telefon, internet, hårtork, minibar och möblerad balkong eller terrass. Kingsviter och presidentsviter finns också. Dessa har jacuzzi. Fem rum som är anpassade för gäster med rörelsesvårigheter erbjuds även.*

*Vänligen kontakta vårt kundserviceteam om du vill boka ett av dessa, så vi kan försäkra oss om att de passar dina eller ditt resesällskaps behov.

Mat & dryck

I hotellets huvudrestaurang, Sofra, serveras en varierad buffé till frukost, lunch och middag. Du kan välja att bo med All Inclusive. Det finns också sex á la carte-restarauranger som serverar bland annat italienska, turkiska och skaldjursrätter. Här finns även flera barer där du kan beställa olika sorters snacks och drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har åtta utomhuspooler, varav en barnpool och en pool med vattenrutschbanor. Huvudpoolen har en rullstolsanpassad väg ner till vattnet. Det finns också en hälsoavdelning med inomhuspool, hammam, bastu, relaxrum och olika spabehandlingar. För barn finns en babyklubb (för barn i åldrarna 0 – 4 år), en barnklubb (5 – 12 år) och en tonårsklubb (12 – 16 år). Aktiviteter som erbjuds är bland annat pilates, stepaerobics, vattengymnastik, strandvolleyboll, bordtennis, minigolf, minifotboll, dart, bågskytte och boccia. På kvällarna anordnas bingo, frågesport, livemusik, temakvällar och karaoke. Internet är tillgängligt kostnadsfritt på hotellet.

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Frisörsalong

  • Internet

  • Tvättservice

  • Minilivs

  • Rumservice

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.