Lara, Antalya

Delphin Imperial

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3306 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Femstjärniga Delphin Imperial ligger precis vid sandstranden vid Turkiets Medelhavskust. Här väntar ett inbjudande poolområde med vattenrutschbanor, ett stort restaurangutbud för alla smaker samt underhållning och aktiviteter för både stora och små gäster. Barnen kan delta i barnklubbens roliga aktiviteter eller leka på nöjesparken, medan de vuxna kan spela tennis eller njuta av härliga spabehandlingar.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden. Sandstrand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 13 km från Antalyas flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder flera olika sorters rum och sviter. Du kan bland annat välja att bo i superiorrum, familjerum eller lagunrum, som ligger precis vid poolområdet. För familjer som reser med spädbarn finns bland annat spjälsängar, flaskvärmare och babybadkar.

**Vänligen observera att alla gäster som bor i ett Twin Room Pool View-rum måste vara över sju år.**

Mat & dryck

I hotellets huvudrestaurang, Gusto, serveras rätter från en varierad buffé. Du kan välja att äta inomhus eller på uteserveringen. Det finns också åtta á la carte-restauranger med olika inriktning och ett café. Om du väljer att bo med All Inclusive ingår en måltid på en av á la carte-restaurangerna under din vistelse.

**Endast två av hotellets à la carte-restauranger har öppet under vintern.**

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en stor solterrass med parasoll och solstolar. Här finns också en stor utomhuspool med vattenrutschbanor. Du kan spela tennis, strandvolleyboll och minifotboll, eller testa på olika sorters vattensporter vid den närliggande stranden. På hotellets spa finns också en inomhuspool, turkiskt bad och olika behandlingar. För barn i åldrarna 4 till 12 år finns en barnklubb som anordnar olika aktiviteter. De yngre gästerna kan också besöka hotellets nöjespark. Underhållning både dag- och kvällstid anordnas för hela familjen.

**Vänligen observera att en del av detta hotells faciliteter endast har öppet under vissa säsonger av året.**

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Internet

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.