Kemer, Antalya

Viking Star

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1056 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor du 500 meter från Kemers sandstrand och på gångavstånd från Kemers centrum.

Hotellet har ett poolområde med en stor pool och en separat barnpool. Hotellet har ett spa där ni kan slappna av i bastun eller i det turkiska badet. Här finns även ett gym för er som vill hålla igång på semestern. Här finns restaurang och bar. Hotellets engelskspråkiga personal håller i underhållning och aktiviteter.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger bara 500 meter från Kemers strand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 60 km från Antalyas flygplats.

Boende

Här bor ni i dubbelrum eller trippelrum med satellit-tv, minibar och balkong. Alla rum har också ett vardagsrumsutrymme samt badrum.

Mat & Dryck

På detta hotell finns en restaurang som serverar buffé både utomhus och inomhus. Alla buffémåltider ingår i All Inclusive, samt snacks/mellanmål och lokala drycker (både med och utan alkohol). Dryck serveras i hotellet poolbar. Nere vid stranden har hotellet också servering, där tillkommer dock en kostnad.

Dryck på flaska eller burk kostar extra.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns ett poolområde med en större pool och en liten barnpool (40 cm djup). Inomhus finns också en pool med en angränsande barnpool (40 cm djup). Inomhuspoolen värms upp under vintersäsongen.

Hotellet har ett underhållningsprogram från början av maj till mitten på oktober. Underhållning och aktiviteter organiseras sex dagar i veckan, med undantag för söndagar.

Övriga Tjänster

  • 24-timmarsreception

  • WiFi (gratis i allmänna utrymmen)

  • Poolhanddukar (gratis)

  • Valutaväxling

  • Bagageförvaring

  • Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.