Hotell i Kemer

Hotell i Kemer

Turkiet är landet där öst möter väst, och är en intressant semesterdestination som erbjuder både sol och bad samt kultur. Här hittar du fantastisk mat, intressant historia, och självklart kilometerlånga bildsköna stränder.

Beläget mellan bergen några mil utanför Antalya ligger staden Kemer. Hit har turister kommit sedan länge på grund av det pittoreska landskapet och de fantastiskt vita sandstränderna. Om du letar efter en riktig toppensemester på den turkiska rivieran som kombinerar avslappnat strandhäng med en estetiskt tilltalande arkitektur så har du hittat helt rätt.

När är det bäst att resa till Kemer?

I Kemer är vädret torrt och varmt under somrarna, med temperaturer som lätt stiger över 28 grader. Håller du dig hellre till lite svalare klimat så rekommenderas sen vår eller tidig höst. Vattnet ligger runt härliga 25 grader hela sommarhalvåret.

Familjehotell i Kemer

Kemer är en trevlig destination för hela familjen, med massvis av aktiviteter för både stora och små. Här har vi samlat olika familjehotell där barnen faktiskt inte behöver lämna hotellets område för att roa sig – här finns lekplatser, rutschkanor, barnklubbar och mycket mer.

Vuxenhotell i Kemer

För att koppla bort och koppla av till fullo tipsar vi om våra vuxenrekommenderade hotell. Här är det lugnare och mer mogen atmosfär, och man kan i ro läsa en bok eller ta sig en tupplur utan att bli störd av barnens stoj och stök.

All Inclusive-hotell i Kemer

Semester är synonymt med All Inclusive. Genom att boka en All Inclusive-resa slipper man ödsla värdefull tid på att leta efter restauranger, och kan istället spendera tiden på stranden eller vid poolkanten. Med All Inclusive har man tillgång till all mat man kan önska sig, och mer därtill – däribland glass i stora, stora, stora… lass.

Nyfikna på andra fantastiska turkiska hotell? Klicka er vidare och se hotell på alla våra destinationer i Turkiet.

Besök även gärna vår blogg för att se vår lista över de fem bästa stränderna i Turkiet.

Andra resmål i Turkiet

Antalya

Antalya

Det vackra Antalya-området, som ligger på Turkiets södra kust, välkomnar varje år stora mängder turister. Vare sig du besöker Lara, Side, Kemer eller Kemer hittar du palmkantade gator, charmiga hamnar, god mat och livligt nattliv.

Läs mer här

Bodrum

Bodrum

Bodrum är ett av de mest välbesökta turistområdena längs med Turkiets Egeiska kust. Hit reser både familjer och par för att få ta del av den turkiska kulturen, gastronomin och sevärdheterna. Här kan du njuta av solsken, klassisk turkisk gästfrihet och självklart en mängd kritvita sandstränder.

Läs mer här

Dalaman

Dalaman

Mångsidiga Dalaman är känt för fina turistorter som Marmaris, Icmeler och Olu Deniz. Här är stränderna långa, med kritvit sand och turkosblått vatten – perfekt för dig som letar efter en solsemester för en billig penning.

Läs mer här