Belek, Antalya

Rixos Premium Belek Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 5980 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Att bo på Rixos Premium Belek är som att resa jorden runt. Det känns som att vara i det romantiska Paris när man går längs French street där det finns många berömda och lyxiga varumärken precis som på Rodeo Drive i Los Angeles. Efter en gondoltur i hotellets speciella strömmande bassäng kan du ta ett djupt andetag framför den Trojanska stadsmuren. Anläggningen sträcker sig över 405 000 m² skog med karibisk tall och pistaschträd.

Hur långt är det till närmsta strand?
En kilometerlång sandstrand ligger precis framför anläggningen.

Avstånd från närmsta flygplats
Det är 40 km till Antalyas flygplats.

Boende
Standardrum med land-/havsutsikt, Troy familjesviter, familjesviter, juniorsviter, superiorsviter, King-svit, Royal Premium-svit.

Mat & dryck
Ett brett urval av internationella rätter serveras i bankettstil på terrassen med havsutsikt. På restaurang Mosaic finns olika matställen som bland annat har traditionella teman från olika regioner. En annan del av restaurang Mosaic utgör den internationella restaurangen där barn över 12 år är välkomna i vuxet sällskap. Det femte matstället på restaurang Mosaic är en trevlig restaurang speciellt anpassad till barn där alternativa reservationer och à la carte-menyer erbjuder ett brett utbud av goda snacks och måltider..

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Rixos Premium Belek har tio tennisbanor, sju i närheten av det centrala hotellkomplexet och tre reserverade endast för gäster i villorna. Alla banorna har hårt underlag med stötdämpning. Det finns även en squashbana, två bordtennisbord och en liten basketplan, alla inom nära räckhåll från huvudbyggnaden. Gästerna kan också prova vattensporter på stranden samt flera extremsporter. Det finns ett brett urval av land- och vattenbaserade sportaktiviteter.

Gymmet på Rixos Premium Belek är utrustat med den senaste tekniken och professionella instruktörer. Dessutom finns det speciella evenemang och aktiviteter inklusive dagliga sportturneringar, studsmattor, danslektioner, pilates, yoga och klättervägg.

Troyaqua är en 25 000 m² stor vattenpark med trojanskt tema. Troyaqua har öppet från 1 maj till 14 oktober. Troyaquas delfinarium har föreställningar för både unga och gamla med sina två delfiner, två valar och ett sjölejon. Entré och förfriskningar är avgiftsbelagda.

Strandfester med live-framträdanden av berömda diskjockeyer. Show med musikaliska och visuella effekter.

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan