Aktuell information gällande coronaviruset
Belek, Antalya

Papillon Belvil

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2284 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Papillon Belvil är vackert beläget mellan pinjeskogar och inbjudande privata stränder, och är den perfekta platsen för att fly från stadens stoj och stök. Grönskande trädgårdar fulla med palmer och vackra pooler ramar in hotellet, och det stora utbudet med faciliteter och aktiviteter garanterar att vuxna såväl som barn aldrig får en tråkig stund. Rummen är modernt inredda med traditionella detaljer, och kan husera upp till fyra personer.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet har en privat strand.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 30 km från Antalyas internationella flygplats.

Boende
Papillon Belvil har 524 rum totalt – 137 av dessa ligger i huvudbyggnaden och resterande i bungalower utspridda i hotellets trädgårdar. Här finns även en lägenhet. Alla rum är utrustade med värme/AC, LED-/LCD-TV, minibar, hårtork, säkerhetsskåp och balkong. Badrummen är stora och ljusa med badkar och duschkabin för ökad bekvämlighet.

Mat & dryck
Hotellet har ett stort utbud restauranger att välja mellan, och gäster kan välja mellan internationell matlagning och traditionella turkiska rätter.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Papillon Belvil Hotel är ett riktigt semesterparadis där stor vikt läggs på underhållning och aktiviteter. De professionella underhållarna bjuder på fantastiska shower och under både dag och kväll organiseras aktiviteter för att hålla sig aktiv och skapa fantastiska minnen.

Övriga tjänster
- Turkiskt bad, bastu och jacuzzi
- Massagebehandlingar
- Skönhetssalong
- Hudbehandlingar
- Barnpool

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.