Belek, Antalya

Selectum Family Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1313 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Letoonia Golf Resort har utmärkta faciliteter som passar hela familjen, även om alla inte är intresserade av golf. Medan golffantasterna kan ta sig an hotellets driving range, eller ta en runda på en av golfbanorna som hotellet samarbetar med, kan övriga familjemedlemmar njuta av sol, bad och en härlig lyxsemester på Letoonia. Här finns ett stort fint poolområde med 6 pooler och vattenrutschbanor där gäster i alla åldrar kan leka eller slappna av. Hotellet ligger inbäddat i grön lummighet och precis vid strandkanten. Detta femstjärniga hotell har allt som behövs för ett par lyckade veckor i solen. Vill man bättra på sina golffärdigheter kan man dessutom få golflektioner av professionella coacher, oavsett om man är nybörjare eller har spelat förut.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger på stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

35 km från Antalyas flygplats.

Boende

På Letoonia bor ni i ljusa, snyggt inredda rum antingen inne i huvudbyggnaden eller i bungalows som ligger utspridda på området. Alla rum är charmigt inredda i Turkisk stil med trädetaljer. Alla rum har badrum, tv, värdeskåp, hårfön, luftkonditionering.

Mat & Dryck

Letoonia har en rad olika restauranger och något som passar alla. Här finns tre olika à la carte-restauranger med skaldjur, Asiatiskt och Turkiskt som tema. Dessutom finns en stor bufférestaurang och diverse barer som serverar snacks, dryck, sallader och frukt.

Aktiviteter & Underhållning

Här finns något att göra för alla. Vill man inte spela golf eller ligga vid poolen, kan man prova på olika gymklasser, spela basket, minifotboll, strandvolleyboll, tennis, minigolf eller vattenpolo. Man kan även prova på spännande vattensporter som vindsurfing och segling (mot avgift). För barnen finns miniklubb och lekplats.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Snabbköp

  • Frisörsalong

  • Internet

  • Hissar

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.