Belek, Antalya

IC Hotels Santai Family Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2372 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Familjevänligt hotell precis vid en vacker sandstrand. 40 km från Antalyas innerstad.

Här väntar flera pooler, ett vattenlekland och ett stort grönt hotellområde. Hotellrummen är fräscha och inredda i ljusa färger och med All Inclusive ingår mat och dryck. Hotellet har en barnklubb som drivs av hotellets personal (engelskspråkig). Hotelleprsonalen håller även i aktiviteter för gäster i andra åldrar om dagarna, samt underhållning för hela familjen om kvällarna.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 30 km från Antalyas flygplats.

Boende
Här bor ni i fint inredda rum i ljusa färger och med trädetaljer. Alla rum har balkong, minibar, vattenkokare, satellit-tv, telefon, hårfön, luftkonditionering, värdeskåp och badrum med badkar, dusch och WC. Ni har även möjligheten att göra kaffe och te inne på rummen.

Mat & Dryck
Här finns en huvudrestaurang som serverar buffé, samt fyra à la carte-restauranger med teman (italienskt, sushi, mexikanskt samt fisk och skaldjur). Hotellet har även flera barer.

I All Inclusive ingår alla måltider serverade som buffé, samt snacks och dryck. Exakta tider anges i hotellreceptionen.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns flera pooler, barnpool och ett vattenlekland med små vattenrutschbanor och fontäner. På hotellet kan ni även spela tennis, gå på spa eller använda gymmet för träning.

Hotellets personal (engelskspråkig) anordnar en barnklubb för barn, samt aktiviteter för gäster i alla åldrar. Om kvällarna anordnas underhållning.

Övriga Tjänster
- 24-timmarsreception
- WiFi (gratis)
- Parkering
- Biluthyrning
- Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan