Belek, Antalya

Spice Hotel & Spa

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 4481 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Stort hotellkomplex precis vid stranden. Belek har ett litet centrum, däremot är det väldigt lugnt med endast ett par shoppinggator.

Detta hotellet erbjuder lyxigt boende och har det mesta – från en vattenpark, till direkt åtkomst till stranden, ett stort spa och flera restauranger. Rummen är inrett i orientalisk stil och har gratis WiFi och minibar. Inne på hotellets gym kan ni träna och i inomhuspoolen finns banor för motionssim. För de som gillar fotboll finns här en stor fotbollssplan.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid Beleks sandstrand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 36 km från Antalyas flygplats.

Boende

Standardrummen på detta hotell är rymliga med sina 36 m2. Alla rummen har badrum och möblerad balkong. Ni har också telefon, hårfön, satellit-tv, minibar (mot eventuell avgift på plats), luftkonditionering, värdeskåp och badrock samt tofflor.

Mat & Dryck

Här finns tre restauranger som serverar turkisk, italiensk och asiatisk mat. Hotellet har också flera olika barer.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns flera pooler och en häftig vattenpark med vattenrutschbanor. För barnen finns separat barnpool, samt en internationell och engelskspråkig barnklubb som hotellet håller i. Hotellets personal organiserar även aktiviteter och underhållning för gäster i andra åldrar.

Bland sportfaciliteterna på hotellet finns gym, fotboll, tennis och golf.

Inne på hotellets spa finns turkiskt bad, bastu, ångbastu, jacuzzi och en inomhuspool med motionssimsbanor. Här erbjuds också flera olika behandlingar.

Övriga Tjänster

  • 24-timmarsreception

  • WiFi (gratis)

  • Valutaväxling

  • Tvättservice

  • Bagageförvaring

  • Hissar

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.