Belek, Antalya

Aydinbey Famous Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1394 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Aydinbey Famous Resort är ett femstjärnigt hotell nära Beleks centrum. Här kan du slappa vid de många poolerna eller gå ned till stranden endast ett stenkast från hotellet. Yngre resenärer kan roa sig med barnklubbens aktiviteter, medan deras föräldrar slappnar av i det lyxiga spat med en massage. Den stora mängd faciliteter och tjänster som erbjuds här lämpar sig perfekt till par såväl som familjer i jakt på en femstjärnig semester i Antalya-regionen.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 100 m från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 40 km från Antalya Airport.

Boende

Gästerna kan välja mellan standard- och familjerum. Alla rum har ett angränsande badrum med hårtork. Andra faciliteter inkluderar telefon, AC, LCD-TV, minibar, säkerhetsskåp och balkong. Familjerummen består av två separata rum med extra välbehövd yta.

Mat & dryck

Frukost-, lunch- och middagsbuffé serveras i hotellets huvudrestaurang. Vill man ha något annorlunda, tipsar vi om ett besök på någon av hotellets två à la carte-restauranger som specialiserat sig på BBQ-grillad mat och fisk. Hela dagen lång kan gästerna även besöka hotellets två snackbarer för att dämpa sötsuget. Här finns även fem olika barer för goda drinkar i solen.

Gäster som stannar sju nätter bjuds på en gratis måltid i en av hotellets à la carte-restauranger.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Ta ett dopp i en av hotellets många pooler, däribland en stor pool, en pool med tre rutschkanor och två inomhuspooler. Den Blue Flag-belönade stranden är endast 100 m från hotellet, och gäster kan även roa sig med aktiviteter såsom dart, aerobics, gym och biljard. Hotellpersonalen arrangerar shower och andra typer av underhållning under både dag och kväll. Barn 4-12 år kan skaffa nya vänner i barnklubben (öppen varje dag 10:00-12:00 och 14:00-17:00), eller dansa på barndiskot i amfiteatern. Spa- och hälsocentret erbjuder total avslappning med bastu, turkiskt bad, inomhuspooler och massage- och skönhetsbehandlingar.

Övriga tjänster

  • Aerobics

  • Amfiteater

  • Bar

  • Dartspel

  • Spafaciliteter

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.