Belek, Antalya

Grida Village

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 4476 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Grida Village & Spa är en tillflykt i verklig medelhavsstil med en inbjudande sandstrand och romantiska trädgårdar skuggade av palmer. Vår by har elegant inredda, rymliga rum med balkong, sju restauranger varav en bufférestaurang och sex à la carte-restauranger, fyra barer, fem pooler varav fyra utomhus och en inomhus inklusive vattenpark med separat barnpool.

Med levande musik och shower, spel och sport, strand och pooler, massage och specialbehandlingar, kan du vara så avslappnad och romantisk eller äventyrlig och sportig som du vill.

Hur långt är det till närmsta strand?

Den privata stranden ligger bara 233 m från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 35 km från Antalyas flygplats.

Boende

Byn har 17 villor, 80 familjerum, 76 superior-rum, 234 standardrum och 37 ekonomistandardrum, sammanlagt 459 rum i turkisk, gammaldags stil i vackra trädgårdar med bekväm interiör. Alla rum har balkong eller terrass och de flesta av superior-rummen har havsutsikt.

Mat & dryck

En bufférestaurang och sex à la carte-restauranger. Restaurang Paloma Grida Village & Spa. Öppet kök, underhållande temakvällar, sittplatser både inomhus och utomhus.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

STRAND MED BLÅ FLAGG. Paloma Grida Village och Spas privata strand är perfekt för solbad och avkoppling. De finns även privat kaj/pir med solstolar, vattenpark, 5 pooler, Polly barnklubb, aktiviteter inomhus och utomhus, vattenpark för barn, poolspel, sandslottsbygge, film/tecknad film i separat tv-rum, minidisko, minigolf, levande underhållning för barn, konst och hantverk (ansiktsmålning, batik på t-tröja med mer), äventyrspark för barn.

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.