Belek, Antalya

Belconti Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2083 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Perfekt beläget i Beleks gröna skogar ligger Belconti Resort. Här bor du med lyxiga faciliteter som spa, a la carte-restauranger och sportcenter. Det här hotellet är perfekt för alla naturälskare som inte säger nej till lite extra guldkant i vardagen.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 35 km från Antalyas flygplats.

Boende

Här erbjuds en mängd olika rumstyper, bland annat standardrum, deluxe-rum, klubbrum, familjerum och flera olika typer av sviter. Varje rum är noggrant utsmyckat och kommer med luftkonditionering, hårtork, TV, telefon, minibar, värdeskåp samt balkong eller terrass med fantastiska vyer.

Mat & dryck

På Belconti Resort blir du bortskämd med valmöjligheter gällande mat. Huvudrestaurangen erbjuder en mängd olika internationella rätter som pasta och pizza, men du kan också besöka strand-buffén för tårta, toast samt olika goda drycker. Hotellet erbjuder även tre a la carte restauranger som specialiserar sig på italienskt, turkiskt och skaldjur. Föredrar du hellre ett mindre mellanmål eller en drink kan du besöka Sultan Beach Bar.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet erbjuder ett stort poolkompex med två bassänger (en av dem har rutschbanor), två barnpooler, en solterrass och en inomhusbassäng. Det finns även en hel del aktiviteter såsom tennis, pingis, minigolf, basket, volleyboll och en mängd vattensporter. För de yngre finns en rolig barnklubb och en lekplats. Letar du efter ultimat avkoppling? Isåfall kan du bege dig till det h’rliga spaet och ta en massage, basta, ta ett turkiskt bad eller slappa i en Jacuzzi.

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Gym

  • Internet

  • Barnklubb

  • Spa

  • Pool

  • Tennis

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.